YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"babama Gidiyorum" Diye Çıktı, Sır Oldu

Burhan CEYHAN / İNCİRLİOVA Tarım işçisi olarak çalışan 54 yaşındaki Zeynel Yaşım, biri erkek üç çocuğunun annesi Elvan Dağlar'dan 8

"babama Gidiyorum" Diye Çıktı, Sır Oldu

Burhan CEYHAN / İNCİRLİOVA Tarım işçisi olarak çalışan 54 yaşındaki Zeynel Yaşım, biri erkek üç çocuğunun annesi Elvan Dağlar'dan 8 yıl önce boşandı. Boşanmanın ardından çocuklardan iki kız anneleriyle yaşamaya başladı. Ancak zaman zaman babalarıyla da kalan iki kızdan, başından daha önce bir evlilik geçen Hörü Yaşım, geçen 27 Ekim'de, iddiaya göre babasına gideceğini söyleyerek Sandıklı Mahallesi, Acarlar Mahallesi'ndeki evlerinden çıktı.
Ancak iddiaya göre genç kadın, aynı mahallede 2 kilometre mesafedeki babası evine gitmedi. Genç kadının kaybolduğu baba Zeynel Yaşım'ın boşandığını eşini aramasıyla ortaya çıktı. Annesinin yanında da olmayan kızlarını gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen bulamayan baba Yaşım, polis ve jandarma, kayıp başvurusunda bulundu.
35 gündür kızınının ortalıkta olmadığını belirten baba Yaşım, hayatından endişe ettiğini belirtip, görenlerini ya da yerini bilenlerin en yakın jandarma veya polis merkezine haber vermelerini istedi. Kızının ara sıra kendisiyle de kaldığını belirten Zeynel Yaşım, "Hörü, birkaç haftadan beri yanıma gelmeyince annesini aradım. O da 'Senin yanında değil mi?' diye sorunca şoke oldum. 35 gün önce evden çıkmış. Annesi de benim yanımda olduğunu dünüşüp, aramamış. Gidebileceği tüm yerlere baktık. Ancak, kendisini bulamadık. Nerde, kiminle veya kimlerle merak ediyoruz. Kızımı çok seviyorum. Tek isteğim bir an önce ona tekrar kavuşmak" dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler