YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bakımevinin 22 Sakini Gıda Zehirlenmesi Şüphesiyle Hastanede

Latif SANSÜR/KUŞADASI Kuşadası İlçesi'ndeki özel bir bakımevinde kalan yaşlılar, bugün öğlen saatlerinde ardı ardına fenalaşınca ambulanslarla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Latif SANSÜR/KUŞADASI Kuşadası İlçesi'ndeki özel bir bakımevinde kalan yaşlılar, bugün öğlen saatlerinde ardı ardına fenalaşınca ambulanslarla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yedikleri yemekten zehirlendikleri sanılan 22 yaşlı, tedaviye alındı.
Hastaneye kaldırılanlardan hiçbirinin hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı. Aydın Gıda Tarım İl Müdürlüğü ile Sağlık İl Müdürlüğü yetkilileri konuyla ilgili soruşturma başlattı. Yemeklerden alınan numuneler analiz için İzmir Halk Sağlığı Laboratuvarı'na gönderildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler