YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Didim'de Eğlence Tam Gaz

Ediz VERDİOĞLU/ DİDİM Şarkılarıyla müzik listelerinde ilk sıralarda yer alan rock müzik grubu Gece Yolcuları, Didim'de Rehabilitasyon Bar'da sevenleriyle buluştu.

Didim'de Eğlence Tam Gaz

Ediz VERDİOĞLU/ DİDİM Şarkılarıyla müzik listelerinde ilk sıralarda yer alan rock müzik grubu Gece Yolcuları, Didim'de Rehabilitasyon Bar'da sevenleriyle buluştu. Kendine özgü tarzı ve sempatik tavırmlarıyla dikkati çeken grup, birbirinden güzel şarkılarını Didimliler ve ilçeye gelen tatilciler için seslendirdi. Konsere yoğun ilgi gösteren gençler, gece boyunca grubun şarkılarına bulundukları yerden büyük bir coşkuyla eşlik etti. Repertuvarında "Affedecek misin?", "Meyhaneler Sen", "Zaman Geçsede", "Neden", "Hüzün" ve "Unut Beni" gibi popüler eserlerine yer veren grup, yaklaşık 2 saat süren konserde müzik ziyafeti sundu.
DİDİM'DE "SEKSENLİ YILLAR"
Öte yandan ödüllü oyuncu ve yorumcu Demet Tuncer, "Seksenli Yıllar" isimli gösterisiyle Didimliler'e keyifli bir gece yaşattı. "Seksenli Yıllar" etkinliği ile Didim Altınkum'da bulunan Anatolia Bar'da sahne alan Demet Tuncer, 80'lerin yerli ve yabancı şarkılarını yorumu ve göz alıcı sahne performansıyla Didimliler için seslendirdi. Gerçekleştirilen programda Didimliler, nostaljiye, eğlenceye ve müziğe doydu.
YAŞAR KURT'TAN HİKAYELİ ŞARKILAR
Altınkum'da bulunan Eflatun Bar ise sahnesinde ünlü sanatçı Yaşar Kurt'u ağırladı. Yaşar Kurt, müzikseverler için hikayeli şarkılarını seslendirdi. 1994 yılında çıkardığı "Sokak Şarkıları" isimli albümünden bu yana Türk rock müziğinin önemli isimleri arasında yer alan Yaşar Kurt, Hikayeli Şarkılar ile Didimli müzikseverlerin karşısına çıktı. Kurt, sevilen şarkılarını dinleyenleri ile birlikte seslendirdi. İlginin yoğun olduğu konser, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Didim'de Eğlence Tam GazDidim'de Eğlence Tam GazDidim'de Eğlence Tam Gaz

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler