YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dönder Yuvası Öğrencilerinin Gözüyle Atatürk

Söke Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin hazırladığı “Atatürk ve Çocukları” sergisine ev sahipliği yapan Novada Outlet...

Dönder Yuvası Öğrencilerinin Gözüyle Atatürk

Söke Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin hazırladığı “Atatürk ve Çocukları” sergisine ev sahipliği yapan Novada Outlet Söke, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde Dönder Yuvası öğrencilerinin hazırladığı çalışmaları ziyarete açtı.

Dönder Koleji’nin 45 minik öğrencisinin hazırladığı Atatürk ile ilgili resim, kolaj ve straforla hazırlanan çalışmaları öğrenci ve velilerin yanı sıra Novada Outlet Söke ziyaretçileri de ilgi ile izledi.

Geçen ay açılan ve 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’ne kadar ziyaret edilebilen “Atatürk ve Çocukları” sergisinde Sökeli öğrencilerin fotoğrafları ile Atatürk fotoğraflarının birleştirilmesiyle ortaya çıkan çalışmalar sergilenmişti.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler