YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşi Başka Sığınma Evine Nakledilince Kendini Yakmak Istedi

Burhan CEYHAN/AYDIN, (DHA)- AYDIN'da şiddet uyguladığı için devlet korumasına alınan eşinin başka bir sığınma evine gönderilmesine öfkelenen 28 yaşındaki Ercan

Eşi Başka Sığınma Evine Nakledilince Kendini Yakmak Istedi

Burhan CEYHAN/AYDIN, (DHA)- AYDIN'da şiddet uyguladığı için devlet korumasına alınan eşinin başka bir sığınma evine gönderilmesine öfkelenen 28 yaşındaki Ercan K., bir inşaatın 6'ncı katına çıkıp, üzerine benzin dökerek kendini yakmak istedi. Ercan K., polisler tarafından güçlükle ikna edilerek, inşaattan indirildi.
Bugün saat 13.30 sıralarında Aydın Kent Meydanı yakınındaki Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Bölge Müdürlüğü binası inşaatının 6'ncı katına çıkan ve elinde benzin bidonu bulunan Ercan K., kendini yakacağını söyleyerek bağırmaya başladı. Ercan K.'yi binanın tepesinde gören çevredekiler, durumu polise bildirdi. Olay yerine tedbir amacıyla itfaiye ve 112 Acil sağlık ekibi de sevk edildi. Polis, inşaaatın tepesindeki kişinin bir süre önce şiddet uyguladığı eşi devlet korumasına alınarak, sığınma evine yerleştirilen Ercan K. olduğunu belirledi. İşsiz ve maddi durumu kötü olan, daha önce de eşinin kaldığı sığınma evi önünde ilaç içerek intihar girişiminde bulunan Ercan K.'yi polisler, elindeki benzin bidonunu bırakıp, aşağı inmesi için ikna etmeye çalıştı. Ancak, Ercan K., kimseyi yanına yaklaştırmayıp, başka bir sığınma evine nakledildiğini belirtiği eşi gelmeden inşaattan inmeyeceğini söyledi.
Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde görevli polisler inşaata çıkıp, yaklaşık 45 dakikalık bir çaba sonucunda Ercan K.'yi kendisine gereken desteği vereceklerini söyleyip, elindeki bidonu bırakarak inşaattan inmeye ikna etti. Ercan K., sağlık kontrolünden geçirilmek üzere amsulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne götürülürken, polis soruşturma başlattı.

Eşi Başka Sığınma Evine Nakledilince Kendini Yakmak Istedi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler