YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evi terk eden eşini vurdu

Aydın Kuşadası'nda severek evlendiği Cemal Ç.’nin kendisini aldattığını öğrenince evi terk eden Nurhan Ç. eşi tarafından vuruldu.

Evi terk eden eşini vurdu

Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde 5 yıl önce severek evlendiği eşi 25 yaşındaki Cemal Ç.’nin kendisini aldattığını öğrenince evi terk eden bir çocuk annesi 24 yaşındaki Nurhan Ç. eşi tarafından sokak ortasında av tüfeğiyle vuruldu. Başından ve göğsünden yaralanan genç kadın hastaneye kaldırılırken, öfkeli koca polise teslim oldu.

6 ay önce eşinin kendisini aldattığını öğrenen Nurhan Ç., kızını da alıp babasının evine döndü. Bunun üzerine Kuşadası Belediyesi’ne temizlik hizmeti veren firmada çalışan Cemal Ç., sık sık kayınpederinin evine gidip eşini eve dönmesi için ikna etmeye çalıştı.

BOŞANMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ Her seferinde olumsuz yanıt olan adam, bugün alışveriş için dışarıya çıkan eşini durdurup bir kez daha eve dönmesini istedi. Ancak Nurhan Ç. yine kabul etmedi. İddiaya göre genç kadının kendisinden boşanmak istediğini de söylemesi üzerine çılgına dönen Cemal Ç., yanındaki av tüfeğiyle eşine iki kez ateş etti.

Sokak ortasında evi terk eden eşini vurdu | www.mynet.com/video

Başı ve göğsünden yaralanan kadın kanlar içinde yere yığıldı. Çevredikilerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Nurhan Ç.’yi ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tüfekten çıkan saçmalar alnının üstüyle akciğerini parçalayan kadın, ilk müdahalenin ardından Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Cemal Ç. ise polise gidip teslim oldu.

Aldatıldığını öğrenince baba evine dönen Nurhan Ç.’nın, eşiyle ilgili polise herhangi bir şikayette bulunmadığı, boşanmak istediğini de eşine ilk kez olay öncesi söylediği belirtildi.

FACEBOOK’TA SEVGİ VE PİŞMANLIK MESAJLARI Genç çiftin, talihsiz olaydan önce bir sosyal paylaşım sitesinde birbirleri için yazıya döktüğü sözcükler, aşklarını gözler önüne serdi. Cemal Ç., eşinin fotoğraflarına "Sen benim nefesimsin. Açmayan bir güldün kokladığımda" diye yorum yaparken, Nurhan Ç.’nin de eşine en son geçen 19 Şubat’ta, "Canım Kocacım. Seni çok seviyorum" yazdığı görüldü. Yaşadığı pişmanlığı da aynı sayfada dile getiren genç adamın, "Asla yerine kimse gelemez. Seni benden kimse alamaz canım karıcım, geç olmadan dön. Çok pişmanım bu anlatılmaz yaşanır, tek isteğim eşimin beni affetmesi" yazdığı görüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler