YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İNCİRLİOVA'DA SAĞANAK HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Burhan CEYHAN/İNCİRLİOVA(Aydın), (DHA)- AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde bu sabah etkili olan sağanak yağmur nedeniyle sokak ve caddeler su ile dolup taştı.

Burhan CEYHAN/İNCİRLİOVA(Aydın), (DHA)- AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde bu sabah etkili olan sağanak yağmur nedeniyle sokak ve caddeler su ile dolup taştı. Zemin katta kalan bazı işyerlerinde küçük çaplı baskınlar oldu. İlçede bu sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağmurda tıkanan mazgal ve rögarlardan taşan sularla dolan cadde ve sokaklarda, yaya ve araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekti. Cılınbız Çayı'nın debisinin yükselmesi tedirginlik yarattı. Cumhuriyet Mahallesi Cemal Gürbüz Ortaokulu bahçesi de yağmur suyuyla dolup taştı. Belediye ekiplerinin çalışmasıyla başta okul bahçesi olmak üzere yollardaki sular tahliye edildi. Zemin katta kalan bazı ev ve işyerlerinde küçük çaplı su baskınları oldu. İstiklal Mahallesi Çayırlı Caddesi üzerinde evlerine su basan Şükran Aktı ve Ayla Gözükara, şöyle dedi: "Her yağmur yağışında bu manzara ile karşılaşıyoruz. Bugün yağan yağmurda yine kanalizasyon taştı ve evimizi pis sular bastı. Büyükşehir Belediyesini aradık. Ancak burayı bizim açmamızı söylediler. İncirliova Belediyesi'ni aradığımızda Büyükşehir Belediyesi'nin ilgilenmesi gerektiği söylendi. İki arada bir derede kaldık. Bizlerle kim ilgilenecek." İncirliova İstiklal Mahallesi'nde kuaför Gürkan Ataş ise, "İncirliova Belediyesi yetkilileri iki ay önce yeniledikleri kaldırımı yaklaşık beş santimetre daha kısalttı. Şiddetli yağmur yağdığı zaman işyerimin bodrum kısmına su basıyor. Defalarca bildirmemize rağmen halen bir değişiklik yapılmadı. Oluşacak rutubetten ve rahatsızlık yaşayacak müşterilerimden kim sorumlu olacak" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler