YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İngiliz Çift Didim'de Evlendi

Ediz VERDİOĞLU/ DİDİM Ege'nin turizm merkezlerinden Didim'deki dünyaca ünlü Altınkum Plajı, İngiliz çiftin nikahına ev sahipliği yaptı. Yıllardır tatil için Didim'e

İngiliz Çift Didim'de Evlendi

Ediz VERDİOĞLU/ DİDİM Ege'nin turizm merkezlerinden Didim'deki dünyaca ünlü Altınkum Plajı, İngiliz çiftin nikahına ev sahipliği yaptı. Yıllardır tatil için Didim'e gelen Joanne Heatley, İngiltere'de tanıştığı Jonathan Coyne ile Didim'de evlendi. Didim'i çok sevdiği ve 1992 yılından bu yana ailesiyle Didim'e tatile geldiği için düğününün de burada olmasını isteyen genç çift, dünya evine girdi. Didim Altınkum'da üçüncü kuşak aile şirketi olarak hizmet veren İkbal Restaurant'ta düzenlenen düğüne İngiltere'den gelen yaklaşık 150 kişilik kafile katıldı.
Genç çiftin nikah töreni Didim'in dünyaca ünlü Altınkum Plajı'nda yapılırken, çiftin nikahını Didim Belediye Başkanı CHP'li Deniz Atabay kıydı. Turizm kenti Didim'de İngiliz çiftin nikahının gerçekleştirilmesinin kendisini de memnun ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Deniz Atabay, böyle anlamlı bir nikahı kıydığı için mutlu olduğunu belirtti. Nikah töreni sonrası çiftin nikah yüzüklerini de takan Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, evlilik cüzdanını gelin Joanne Coyne'ye verdi. Nikahın ardından birbirlerini öperek kutlayan çift, daha sonra davetlilerle birlikte yemeğe geçti.
Bir havayolu şirketinde kabin memuru olarak çalışan gelin Joanne Coyne, 1992 yılından bu yana ailesiyle birlikte İngiltere'nin Manchester kentinden Didim'e tatile geldiğini belirtip, "Burayı çok sevdiğim için nikahımında burada yapılmasını istedim" dedi.
İngiltere'deki bir televizyon kanalında çalışan Jonathan Coyne ise Didim'e ilk olarak geçen yıl nişanlısı Joanne Coyne ile geldiğini belirterek, "Bu sene de Mayıs ayında gelmiştik. Joanne, düğünün burada olmasını çok istiyordu ve bu nedenle Didim'de yaptık. Manchester'da yaşayacağız ama Didim'e bundan sonra da gelmeye devam edeceğiz. Belki buradan da bir ev satın alabiliriz" diye konuştu.
DÜĞÜNÜ TÜRKİYE'DE YAPMALARI MUTLU ETTİ
İkbal Restaurant işletmecileri de müşterileri olan İngiliz çiftin düğünlerine evsahipliği yaptıklarını dile getirerek, "Özellikle son günlerde IŞİD terörü ile Türkiye'deki turizm bir arada tutulmakta ve başta İngiltere olmak üzere birçok ülkenin başbakanı, vatandaşlarının Türkiye'de tatil yapmamaları üzerine toplantılar düzenliyor. Bunun sonucunda da geçtiğimiz 2 aydır çok iyi başlayan turizm sezonu, sürekli iptaller ile düşüş yaşadı. Bizler geçen yıl planlamış olduğumuz İngiliz vatandaşı müşterimizin düğünü tüm bu olumsuz haberlere rağmen Didim'de gerçekleştirdik. Tüm olumsuz haberlere rağmen 150 kişilik düğün kafilesinin Türkiye'ye gelerek düğün seremonisini gerçekleştirip, ardından balayı olarak ta Türkiye'yi tercih etmelerinin mutluluğunu yaşıyoruz" ifadesini kullandı.

İngiliz Çift Didim'de Evlendiİngiliz Çift Didim'de Evlendiİngiliz Çift Didim'de Evlendi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler