YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzinli Mahkum, Kendini Zeytin Ağacına Astı

Cem ULUCAN/AYDIN, Mimar Sinan Mahallesi 2451 sokaktaki zeytinlikte bugün saat 13.30'da, bir kişinin ağaca asılı cesedini görenler, durumu polise bildirdi.

İzinli Mahkum, Kendini Zeytin Ağacına Astı

Cem ULUCAN/AYDIN, Mimar Sinan Mahallesi 2451 sokaktaki zeytinlikte bugün saat 13.30'da, bir kişinin ağaca asılı cesedini görenler, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisin yaptığı araştırmada, ölen kişinin Hüseyin Yaşdal olduğunu belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Yaşdal'ın cesedi otopsi için Atatürk Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. İntihar ettiği belirlenen iki çocuk babası Hüseyin Yaşdal'ın İncirliova'da yaşadığı, kömür ve nakliyat işiyle uğraştığı, ayrıca eşinden de boşandığı öğrenildi.
BİR GÜN ÖNCE DE GÖZALTINA ALINDI
Yaşdal'ın 'taahhüt ihlali' suçu yüzünden bir süredir Aydın Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda hapis yattığı öğrenildi. Bir haftalık izinle 14 Mayıs Perşembe günü dışarı çıkan Yaşdal'ın dün de gözaltına alındığı ortaya çıktı. Yaşdal'ın; E.Ç.
FOTOĞRAF

İzinli Mahkum, Kendini Zeytin Ağacına Astıİzinli Mahkum, Kendini Zeytin Ağacına Astıİzinli Mahkum, Kendini Zeytin Ağacına Astı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler