YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir'deki yağmur Kuşadası'na yaradı

İZMİR’de dün yağan yaz yağmuru Aydın’ın Kuşadası İlçesi’ne yaradı.

İzmir'deki yağmur Kuşadası'na yaradı

İZMİR’de önceki gün yağan yaz yağmuru Aydın’ın Kuşadası İlçesi’ne yaradı.İzmirliler hava sıcaklığının nemle 37 ile 40 derece arasında değiştiği Kuşadası’na akın etti.

Kuşadası bu gün sezonun en kalabalık pazar günü yaşadı. Plajlar, su parkları doldu taştı. Otellerin tümü dolu olan Kuşadası’nda yaşanan yoğunluk, turizmcileri memnun etti. Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Bülent İlbahar, yaşanan yoğunluğun sezon sonuna kadar sürmesini beklediklerini belirterek “Kuşadası’na ilgi tekrar başladı. Bir dönem Kuşadası’na küsen tatilciler tekrar Kuşadası’na döndü.

Çeşme ve Bodrum’a olan suni ilgi ile bu merkezlerdeki yüksek fiyat politikası yerli tatilciyi istikrarlı Kuşadası’na yönlendirdi” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler