YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Köpeğin Saldırdığı Umut Ölümden Döndü

Sezgin MADRAN/ÇİNE Mutaflar İlkokulu Birinci Sınıf Öğrencisi Umut Oruç, geçen 2 Mart'ta öğlen tatilinde yemek için evlerine giderken, bir sokak

Köpeğin Saldırdığı Umut Ölümden Döndü

Sezgin MADRAN/ÇİNE Mutaflar İlkokulu Birinci Sınıf Öğrencisi Umut Oruç, geçen 2 Mart'ta öğlen tatilinde yemek için evlerine giderken, bir sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Arkadaşlarının panikle kaçışması üzerine bir anda yalnız kalan Umut'a saldıran köpek, baş, boyun ve kulağını ısırıp, yakındaki bir su birikintisini içine sürükledi. Çocuğun feryadına koşan çevredekiler, ellerine aldıkları sopalarla, köpeği kovaladı. Çine Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Umut Oruç'un kopmak üzere olan kulağı, boynu ve başına toplam beş dikiş atılıp, kuduz iğnesi vuruldu.
Oğlunu kanlar içinde görünce kahrolduğunu belirten Zehra Oruç, "Oğlumu, Allah bize bağışladı. Üzerindeki kan içindeki elbiseleri keserek çıkartmak zorunda kaldım. Kulağını neredeyse kopuyormuş. Çocuğum hala olayın şokunu atlatmış değil. 'Anne, baba' diyebiliyor ama cümle kurmakta zorlanıyor. Yanında ani bir hareket yaptığınızda çok irkiliyor. Yetkililerden sokak köpeklerine çözüm bulmalarını istiyorum. Ayrıca, köpek sahipleri de lütfen hayvanlarını sokağa tasmasız çıkarmasın. Bu hayvanların ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Yetkililerden, köpeğini başı boş sokağa salanlara ceza kesmesini istiyoruz. Oğluma saldıran köpek sokak köpeği. Ancak belli ki sahiplenilmiş bir köpek. Ancak, kimse bu olaydan sonra köpeğin kendisinin olduğunu kabul etmiyor" dedi.
Nazmi Oruç da başıboş gezen köpeklere karşı ölem alınmasını isteyip, "Oğlumun başına gelenler başkalarının da başına gelmesin" diye konuştu.

FOTOĞRAF

Köpeğin Saldırdığı Umut Ölümden DöndüKöpeğin Saldırdığı Umut Ölümden Döndü

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler