YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kuşadası'nda Beşiktaş'ın Şampiyonluk Kutlamasında Sürpriz Evlilik Teklifi

Latif SANSÜR / KUŞADASI (Aydın), (DHA)- AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde düzenlenen baloda, Beşiktaş'ın futboldaki 2016-2017 sezonu şampiyonluğu kutlandı. Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği

Kuşadası'nda Beşiktaş'ın Şampiyonluk Kutlamasında Sürpriz Evlilik Teklifi

Latif SANSÜR / KUŞADASI (Aydın), (DHA)- AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde düzenlenen baloda, Beşiktaş'ın futboldaki 2016-2017 sezonu şampiyonluğu kutlandı.
Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği 2016-2017 sezonu şampiyonluk balosu, dün gece Ramada Resort Hotel Omega Arena'da gerçekleşti. Geceye özel konuk olarak Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kuşadası Beşiktaşlılar Değneği üyeleri ve birçok davetli katıldı. Konuşma yapan Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cenk Sözer, "Amacımız büyük Beşiktaş'ımızın her zaman yanında olmak ve sayın başkanımızla beraber hareket etmektir. Biz Beşiktaşlılar olarak elimizden geleni yapmak istiyoruz. Tüm Beşiktaşlıların bildiği gibi aslolan hayatsa hayat Beşiktaş'tır" dedi.
Gecenin onur konuğu Fikret Orman ise, "Bizim tek işimiz var sizi onore etmek. En azından diğer rakiplerimizi üzmeden mutlu olabilmek. Zor günlerden geldik. O zor günleri hep beraber yaşadık. Beşiktaş'a inanan bizler, hepimiz bu ailenin ferdi olarak büyük mücadelelerden buralara geldik. Amacımız bunu devam ettirilmek. Daha önümüzde çok yapacağımız iş var. En önemlisi Beşiktaş ilkelerinden sapmamak. Beşiktaşlı mütevazıdır, şımarmaz, her yaptığı hareketi Beşiktaş'a uygun yapar. Tüm yaptığımız çalışmaları bu prensiplere göre yapıyoruz. İnşallah bu pazar günü süper kupa ile lige başlıyoruz. Sonraki hafta da lig başlıyor, hep beraber güzel ve zor bir yolculuğa başlayacağız. Güzel bir sonuca ulaşacağımızdan ben eminim bunun için birbirimize kenetlenmemiz gerekiyor" dedi.
SÜPRİZ EVLENME TEKLİFİ
Gecede, Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Uğur Subaşı, sevgilisi Yağmur Yelpez'e sahnede evlenme teklif etti. "Beşiktaş benim ailem. Ben de bu güzel an bu ailenin içinde olsun istedim" diyen Subaşı ve Yelpez'i Başkan Fikret Orman kutladı.
Gecenin sonuna doğru, şampiyonluk için hazırlanan Beşiktaş pastası Fikret Orman, Cenk Sözer ve tüm Kuşadası Beşiktaşlılar Derneği üyeleri ile beraber marşlar eşliğinde kesildi.

FOTOĞRAF

Kuşadası'nda Beşiktaş'ın Şampiyonluk Kutlamasında Sürpriz Evlilik TeklifiKuşadası'nda Beşiktaş'ın Şampiyonluk Kutlamasında Sürpriz Evlilik TeklifiKuşadası'nda Beşiktaş'ın Şampiyonluk Kutlamasında Sürpriz Evlilik Teklifi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler