YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kusadası'nda Büyük Sevinç

KUŞADASI, (DHA)- BÖLGESEL Amatör Lig (BAL) baraj maçında Çine Madranspor'u 1-0 yenerek bir sezon aradan sonra BAL'a yükselen Kuşadası'nda bayram

KUŞADASI, (DHA)- BÖLGESEL Amatör Lig (BAL) baraj maçında Çine Madranspor'u 1-0 yenerek bir sezon aradan sonra BAL'a yükselen Kuşadası'nda bayram sevinci yaşanıyor.
Aydın Adnan Menderes Stadı'ndaki karşılaşmada rakip oyuncunun kendi kalesine attığı golle hedefe ulaşan siyah beyazlıların zaferi ilçede de büyük sevinç yarattı.
Göreve gelirken camiaya, "Her sezon bir üst lig" sözü verdiklerini hatırlatan Başkan Behçet Alp, "Sözümüzü tuttuk ve ilk adımı attık. Aslında Süper Amatör Lig'de grup birincisi olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselmeyi hedefliyorduk ancak normal sezonu grup ikincisi bitirerek baraj maçı oynamak zorunda kaldık. Yolumuz biraz uzasa da amacımıza ulaştık. Şimdi hedefimiz profesyonel lig. Yıllarca bugünkü ismi 1. Lig olan 2. Lig'de başarıdan başarıya koşan Kuşadası'nı önümüzdeki sezon da 3. Lig'e çıkaracağımıza inanıyorum" dedi.

FOTOĞRAF

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler