YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mhp İl Başkanı Köse, Aşevinde İncelemelrde Bulundu

MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, Aydın merkez Doğu Gazi Bulvarı üzerinde bulunan Aydın Belediyesi’ne...

Mhp İl Başkanı Köse, Aşevinde İncelemelrde Bulundu

MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, Aydın merkez Doğu Gazi Bulvarı üzerinde bulunan Aydın Belediyesi’ne ait aşevinde incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü Aydın Belediyesi MHP grup odasında yaptığı basın toplantısında Belediye başkanı Özlem Çerçioğlu’na sorduğu soruların cevabını halen alamadığını belirten MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, Doğu Gazi Bulvarı Üzeri’nde bulunan atıl durumdaki eski aşevi ve yaşlıların barındığı huzurevinin satılmaması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Bu bina ve alanın satılması durumunda Aydın Belediyesi’nin telafisi güç bir yanlışa düşmüş olacağını iddia eden Köse, “Büyükşehir olan Aydın her geçen gün büyüyor. Bu bina kesinlikle satılmamalı ve sosyal alan olarak kullanılmalıdır” dedi.

Geçen yıl yapılan meclis toplantısında Doğu Gazi Bulvarı üzerindeki eski aşevi binası ile ilgili görüşme yapılırken, buranın satılmayacağın yönünde kendilerine sözlü olarak söz verdiğini ileri süren MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, “Mecliste burası ile ilgili oylama yapıldığı zaman oy sayısı eşit çıkmış ve Belediye Başkanı’nın oyu bu durumlarda 2 oy sayıldığı için karar Başkanın istediği şekilde çıkmıştı. Bu alanın satılmasına kesinlikle karşıyız. Buranın Aydın Büyükşehir olduğunda çok iyi bir sosyal alan olacağını ve önemli bir ihtiyacı karşılayacağını inanıyoruz. Bu nedenle buranın satılmasını istemiyoruz. Sayın Başkan’ın da burası ile ilgili kamuoyunu aydınlatmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Mhp İl Başkanı Köse, Aşevinde İncelemelrde Bulundu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler