YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MNG Kargo Didim Şubesi'nin yurtdışı gönderi başarısı

MNG Kargo Didim Şubesi, Ege bölgesi genelinde yurtdışına en çok kargo gönderimi yapan şube olarak, birincilik ödülüne layık görüldü.

MNG Kargo Didim Şubesi'nin yurtdışı gönderi başarısı

MNG Kargo Didim Şubesi, Ege bölgesi genelinde yurtdışına en çok kargo gönderimi yapan şube olarak, birincilik ödülüne layık görüldü.

Yurtiçi ve Yurtdışı'na taşımacılık hizmeti veren MNG Kargo'nun Didim Şubesi, Ege bölgesi genelindeki şubeler arasında yurtdışı satışlarında birinci olarak Didim'in gurur tablosu oldu. Şirketin Ege bölgesi şubeleri arasında, en çok yurtdışı satışı yapan şube Didim şubesi olurken, Ege bölgesindeki bütün şubeleri geride bırakarak, en çok yurtdışı gönderisi olan şubeler sıralamasında birincilik ödülüne layık görüldü.

MNG Kargo Didim Şubesi'ni ziyaret eden MNG Kargo Ege Bölge Müdür Yardımcısı Ömer Bozdoğan, birincilik kupasını düzenlenen törenle şube çalışanlarına teslim etti. Törene MNG Kargo Didim Şube Müdürü Sinan Ataç, Didim Şubesi Müşteri Hizmetleri Sorumlusu Gül Ercan ve şube çalışanları katıldı. Törende, Didim şubesi çalışanlarını başarılarından dolayı kutlayan MNG Kargo Ege Bölge Müdür Yardımcısı Ömer Bozdoğan, Didim şubesinin yurtdışına en fazla kargo gönderimi yapan şube olduğunu belirterek, "MNG Kargo, geçtiğimiz yıllarda dünyanın önde gelen kargo şirketlerinden biri olan FedEx Ekspres ile lisansörlük anlaşması imzalayarak, Türkiye'deki müşterilerine dünya çapındaki hizmet kalitesi sunma olanağını elde etti. Didim şubemiz de Ege bölgesindeki şubelerimiz arasında yurtdışına en fazla kargo gönderiminin yapıldığı şube olarak birinci seçildi. Bizler bu anlamda Didim şubemizi ziyaret ederek, elde ettikleri başarıdan dolayı birincilik kupasını şube çalışanlarına teslim ettik. Tüm çalışanları tebrik ediyorum" dedi.

MNG Kargo Didim Şube Müdürü Sinan Ataç ta ekibini tebrik ederek, önümüzdeki aylarda da başarılarının devamını diledi. MNG Kargo Didim Şubesi Müşteri Hizmetleri Sorumlusu Gül Ercan ise yurtdışı kargo gönderimlerinde birinci olmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, aynı başarıyı SMS gönderimlerinde de sağlayacaklarını, gelecek aylarda da Ege bölgesindeki şubeler arasında en fazla SMS gönderimi yapan şube olarak birincilik kupasını elde edeceklerini söyledi. Konuşmaların ardından pasta kesimi gerçekleştirildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler