YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nazilli Belediyespor'a Kızılcabölükspor Morali

NAZİLLİ, (DHA)- YENİ sezon hazırlıklarını Esat Ergüler Tesisleri'nde sürdüren 2'nci Lig Beyaz Grup temsilcisi Nazilli Belediyespor, 3'üncü Ligi ekibi Kızılcabölükspor

NAZİLLİ, (DHA)- YENİ sezon hazırlıklarını Esat Ergüler Tesisleri'nde sürdüren 2'nci Lig Beyaz Grup temsilcisi Nazilli Belediyespor, 3'üncü Ligi ekibi Kızılcabölükspor ile oynadığı ilk özel maçı Nurettin ve Mikail'in golleriyle 2-1 kazanırken teknik direktör Fatih Akyel, takımının performansından memnun kaldığını söyledi.
Tüm oyuncularına şans verdiğini belirten Fatih Akyel, "Kızılcabölükspor karşısında herkes çok istekliydi. Ancak çok eksiğimiz var, zamanla daha iyi olacağız" dedi. Takımına 2 gün izin verdiğini belirten Fatih Akyel, daha sonra şöyle konuştu:
"26 Temmuz Çarşamba günü 2'nci etap çalışmalar için Ankara Kızılcahamam Patalya Hotel'de kampa gireceğiz. 17 gün Ankara'da hazırlanacağız. Burada en az 3 özel karşılaşma oynamayı planlıyoruz. Bizim için Kızılcahamam kampı çok önemli. Kampa tüm takımı götüreceğim ardından kadroda eleme yapacağım. Herkes çok iyi çalışıp formayı hak etmeli."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler