YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nazilli Belediyespor'un Yenileri Iyi Başladı

NAZİLLİ, (DHA)- İKİNCİ Lig Beyaz Grup'ta hedefini üst sıralar olarak belirleyen Nazilli Belediyespor'un yeni transferleri Nurettin Kayaoğlu, Mikail Albayrak ve

NAZİLLİ, (DHA)- İKİNCİ Lig Beyaz Grup'ta hedefini üst sıralar olarak belirleyen Nazilli Belediyespor'un yeni transferleri Nurettin Kayaoğlu, Mikail Albayrak ve Turgay Gölbaşı, Kızılcabölükspor ile oynanan hazırlık maçında ortaya koydukları performansla camiaya umut verdi. 2-1 kazanılan müsabakanın 20'inci dakikasında sol bekte görev yapan Nurettin şık bir frkik golüne imza atarken, kanatlarda görev yapan Mikail de 60'ıncı dakikada fileleri sarsmayı başardı.
Nazilli Belediyespor, Kocaeli Birlikspor'dan kadrosuna kattığı orta saha Turgay ise 34 yaşında olmasına rağmen diri bir görüntü ortaya koyup, teknik direktör Fatih Akyel'den alkış aldı.
Herkesin formayı kapmak için ter döktüğünü dile getiren Başkan Erdoğan Eker, "Yeni sezonda zirve yarışının içinde olacağımıza inanıyorum. Tüm futbolcularımıza güvenimiz tam. Kızılcabölükspor maçı bir ölçü değil ama takımın görüntüsünden memnunum" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler