YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nazilli'de kız öğrenci yurdu yapılıyor

Nazilli'de 16 yıldır atıl olarak duran belediyeye ait 17 katlı binanın kız öğrenci yurdu olarak değerlendirilecek.

AYDIN (A.A) - Nazilli'de 25 yıl önce otel yatırımı olarak temeli atılan ancak 16 yıldır atıl olarak duran 17 katlı binanın kız öğrenci yurdu olarak değerlendirilmesine ilişkin protokol, Renovatio Yatırım ve Danışmanlık şirketi yetkilisi Mustafa Ceyhan ile Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık arasında imzalandı.

İmzalanan protokole göre 17 katlı belediyeye ait bina aylık 9 bin 250 lira kira bedeli ile adı geçen firma tarafından yap işlet devret modeli ile 19 yıllığına 250 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu olarak düzenlenerek hizmet verecek. Protokol hükümleri gereği yurdun 3 ay içerisinde hizmete girmesi öngörülüyor.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, mutlu bir gün yaşadığını ifade ederek, ''Çünkü 25 yıl önce temeli atılan ve 16 yıldan buyana da şehrimizin ortasında atıl bir şekilde duran 17 katlı gökdelenimiz artık kız öğrencilerimiz için yurt olarak hizmet vermeye başlayacak'' dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler