YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Oğlunu Öldüren Zanlının Babasını Vurup Öldüren Şüpheli Yakalandı

Cem ULUCAN/ AYDIN, Geçen yıl temmuz ayında, Sultanhisar'da yaşayan çay bahçesi işleten Bedri Ot, sokaktan motosikletiyle geçen yeğeni V.Göz'ü gürültü

Oğlunu Öldüren Zanlının Babasını Vurup Öldüren Şüpheli Yakalandı

Cem ULUCAN/ AYDIN, Geçen yıl temmuz ayında, Sultanhisar'da yaşayan çay bahçesi işleten Bedri Ot, sokaktan motosikletiyle geçen yeğeni V.Göz'ü gürültü yaptığı için uyardı. İddiaya göre çıkan tartışmada V. Göz, eniştesi Bedri Ot'a tokat attı. Olayı öğrenen Bedri Ot'un oğlu 40 yaşındaki Aytaç Ot da olaydan birkaç gün sonra 23 Temmuz'da V.Göz'ü dövdü. İddiaya göre V. Göz de aynı günün akşamı işyerine gittiği Aytaç Ot'u dışarı çağırıp pompalı tüfekle vurup, öldürdü. Olay günü yakalan ve suçunu kabul eden V.Göz çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
Cinayetten 2 ay sonra cezaevindeki oğlunu ziyarete giden Celal Göz çıkışta silahlı saldırıya uğradı. Ölen Aytaç Ot'un babası Bedri Ot, cezaevi çıkışından Celal Göz'e silahlı saldırı düzenledi. Karnından yaralanan Celal Göz hayatını kaybederken, seken kurşunlar sonucu Ziyaeddin Tayanç da sol bacağından yaralandı.
Cinayetten sonra kayıplara karışan Bedri Ot'un yakalanması için çalışma başlattı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri 5 ay boyunca sürekli yer değiştiren Bedri Ot'un Sultanhisar İlçesi'nde bir yakınının evinde olduğunu tespit etti. Evin çevresinde önlem alan ekipler, namaz kılmak için camiye giden Bedri Ot'u yakalayıp gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlanan Bedri Ot, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler