YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Resepsiyon Görevlisini Dövüp, Tabancayla Tehdit Eden Genç Tutuklandı

Sezgin MADRAN/ÇİNE Bugün saat 02.30 sıralarında Adnan Menderes Bulvarı yakınlarındaki bir arsaya gelen Tuna Gündoğan, ruhsatsız tabancasıyla havaya peşpeşe birkaç

Resepsiyon Görevlisini Dövüp, Tabancayla Tehdit Eden Genç Tutuklandı

Sezgin MADRAN/ÇİNE Bugün saat 02.30 sıralarında Adnan Menderes Bulvarı yakınlarındaki bir arsaya gelen Tuna Gündoğan, ruhsatsız tabancasıyla havaya peşpeşe birkaç el ateş etti. Bu sırada yakındaki Albanda Otel'de gece resepsiyon görevlisi olarak çalışan Zeki Çınar, silah seslerini duyarak dışarı çıktığında Gündoğan'ı fark etti. Gündoğan, kendisini gören Çınar' a yöneldi. Bunun üzerine Çınar, korkup içeri girdi. Peşinden giden Gündoğan, iddiaya göre, Çınar'ın başına tabancasını dayayıp, gördüklerini başkasına anlatmaması için tehdit edip, otelden ayrıldı. Kısa süre sonra dönen Gündoğan, bu defa Çınar'ı dövüp, otelin güvenlik kameralarının kablosunu kestikten sonra kaçtı.
Gündoğan'ın uzaklaşmasının ardından Çınar, Çine İlçe Emniyet müdürlüğü'ne gidip, şikayetçi oldu. Şikayet üzerine polis, Gündoğan'ı Adnan Menderes Bulvarı'nda otomobiliyle ilerlerken fark edip, yakaladı.
Gözaltına alınan Gündoğan, polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. T.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Gündoğan'ın 'kasten adam yaralama, tehdit, toplum güvenliğini tehlikeye düşürmek ve mala zarar vermek' gibi suçlardan poliste suç kaydı olduğu öğrenildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler