YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Söke'de Uyuşturucu Operasyonu

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Büro Amirliği ve Söke İlçe Jandarma Komutanlığı’nın istihbarı çalışmaları sonucunda...

Söke'de Uyuşturucu Operasyonu

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Büro Amirliği ve Söke İlçe Jandarma Komutanlığı’nın istihbarı çalışmaları sonucunda iki ayrı operasyonda Söke’nin Yamaç Köyü ve Yenikent Mahallesi’nde bin 570 kök dişi Hint keneviri ele geçirdi.

İlk operasyon Söke’ye bağlı Yamaç Köyü Nenem Çeşmesi mevkiinde ormanlık arazide gerçekleşti. Yapılan operasyonda araziye ekilmiş 1000 kök dişi hint keneviri ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli O.B gözaltına alındı. Şüpheli O.B.’nin sorgulamasında suçunu inkar ettiği öğrenilirken; olay yerinde yapılan inceleme sonrasında olay yerinde bulunan çok sayıda bardak ve çaydanlıkta bulunan parmak izlerinin şüpheliye ait olduğu belirlendi. O.B yapılan sorgusunun ardından adli makamlara sev edildi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Büro Amirliği ve Söke İlçe Jandarma Komutanlığı’nın istihbarı çalışmaları sonucunda gerçekleşen diğer bir operasyonda ise Söke’nin Yenikent Mahallesi Hisartepe Mevkii’nde 570 kök dişi Hint Keneviri ele geçirildi. Evin bahçesine dikimi yapıldığı görülen dişi Hint kenevirlerine el konulurken; şüpheli S.E. yakalandı. Şüpheli S.E.’nin de yapılan sorgulamasının ardından adli makamlara sevk edildiği belirtildi. Olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler