YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tacizi itiraf etti, serbest bırakıldı

Aydın’da genç kızları takip edip, cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen 18 yaşındaki C.B., polis tarafından yakalandı.

Tacizi itiraf etti, serbest bırakıldı

Aydın’da genç kızları takip edip, cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen 18 yaşındaki C.B. polis tarafından yakalandı. Hakkında 4 kişinin şikayetçi olduğu ve polisteki ifadesinde çok sayıda genç kızı taciz ettiğini itiraf eden C.B., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Son olay, dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İlköğretim öğrencisi 15 yaşındaki Ö.K. okuldan çıkıp evine gittiği sırada arkasından yaklaşan C.B., iddiaya göre genç kızın eteğini indirmeye çalıştı. Kızın bağırması üzerine koşarak kaçan C.B., polis tarafından Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında yakalandı.

Gözaltına alınan ve Ö.K. tarafından teşhis edilen C.B.’nin geçmiş tarihlerde, G.D.’nin (14) beline sarıldığı, M.K.’nın (25) boğazını sıkıp eteğini çıkarmaya çalıştığı ve H.B.’yi (32) de elle taciz ettikten sonra çantasını kapıp kaçmaya çalıştığı ortaya çıktı.

SERBEST BIRAKILDI Şikayetçi genç kızlar tarafından teşhis edilen C.B.’nin ifadesinde, çok sayıda genç kız ve kadını taciz ettiğini söylediği ileri sürüldü.

Emniyette işlemleri tamamlanan C.B. sevkedildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ancak her gün karakola giderek imza atması kararlaştırıldı. Tacize uğrayanlar ise şüphelinin serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler