YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tolga Doğantez'den Eski Takımına Eleştiri

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'tan bu sezon 3'üncü Lig'e düşen Aydınspor 1923'te 5 hafta görev

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'tan bu sezon 3'üncü Lig'e düşen Aydınspor 1923'te 5 hafta görev yapan teknik direktör Tolga Doğantez, "Kulüpler futbolcuların, yönetimlerin ve camiaların oyuncağı olmuş. Camia deyince işin içine sözde taraftarlar, sözde yöneticiler ve adamcılık oynayanlar giriyor. Ben bu sözleri geçen sezon çalışırken de sarfetmiştim. O günden bugüne hiçbir şey değişmediği için Aydınspor 1923 bugünleri yaşadı. Çekirge bir sıçradı, iki sıçradı ama üçüncüde sıçrayamadı" dedi.
Eski Başkanı Fatih Atay ve şu an başkanlık görevini sürdüren Hidayet Türen'in iyi niyetle çalıştığını sözlerine ekleyen Doğantez, Yönetici İbrahim Gürdal ve onun güdümünde olduğunu iddia ettiği bazı futbolcuların takımı bugüne getirdiğini öne sürdü.
Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun gelişmelerden haberdar edilmediğini de savunan Tolga Doğantez, "Gerçekleri kendisine aktarmak istedim ama randevu talebim bile iletilmedi" ifadesini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler