YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüzme Havuzu Ve Hüseyin Aksu Tesisleri Plan Bütçe Komisyonu'nda Görüşülecek

Aydın Belediye Meclisi'nin gündem dışı olarak görüşülen maddelerde yer alan, Pınarbaşı mevkiinde atıl vaziyette bekleyen...

Yüzme Havuzu Ve Hüseyin Aksu Tesisleri Plan Bütçe Komisyonu'nda Görüşülecek

Aydın Belediye Meclisi'nin gündem dışı olarak görüşülen maddelerde yer alan, Pınarbaşı mevkiinde atıl vaziyette bekleyen olimpik yüzme havuzu, Aydınspor 1923'ün altyapı takımlarının maçlarını oynadığı Hüseyin Aksu tesisleri ve Efe Çağlayan Spor Tesisleri'nin Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne devredilmesi hususu belediye meclisinin Plan ve Bütçe Komisyonu'na gönderildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, komisyonun raporu hazırlandıktan sonra, gereğini yapacaklarını söyledi.

Özellikle, uzun zamandır tartışılan Aydınspor'un profesyonel ve amatör liglerde mücadele ettiği sürece kullandığı Hüseyin Aksu Tesisleri ve Olimpik Yüzme Havuzu konusunun nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler