YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ALTIEYLÜL ÇEVRE ETKİNLİĞİ'NDE FETTAH CAN COŞKUSU

Hilmi DUYAR/ BALIKESİR, Konser öncesi konuşma yapan TEMA Balıkesir Temsilcisi Selim Güneş, Altıeylül Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Geri Dönüşüm ve Çevre Etkinliği

ALTIEYLÜL ÇEVRE ETKİNLİĞİ'NDE FETTAH CAN COŞKUSU

Hilmi DUYAR/ BALIKESİR, Konser öncesi konuşma yapan TEMA Balıkesir Temsilcisi Selim Güneş, Altıeylül Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Geri Dönüşüm ve Çevre Etkinliği Günlerine üyeleri ile birlikte destek vermekten mutlu olduğunu belirtti. Güneş, tüm vatandaşlardan çevre temizliği konusunda duyarlı olmalarını istedi.
Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burhanettin Farizoğlu, çevrenin korunması için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini hatırlattı.
Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Eray da; belediyenin, insan sağlığı, çevre ve geri dönüşüm konusunda hassas olduğunu bu nedenle okullarda seminerler düzenlediklerini, farkındalık yaratmak için de Fettah Can konserinin bu oluşumun bir parçası olduğunu kaydetti.
Konuşmaların ardından konserine başlayan Fettah Can, 1.5 saat sahnede kaldı. Birbirinden güzel şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyleyen Fettah Can, keyifli bir gün yaşattı. Konser sonunda hayranlarına seslenen Can, "Balıkesir'e ilk kez geldim. Güzel insanlarla karşılaştım. Çevreye önem verdiğinizi biliyorum. Fakat bir kez daha hatırlatmak isterim. Çevre çok önemli. Kağıt, karton, pet şişeleri geri dönüşüme atmalıyız. Çevre konusunda hassas olan ve böyle bir program düzenleyen Altıeylül Belediyesi'ni kutluyorum" diye konuştu.
Konser bitiminde Altıeylül Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Elvan Bahar Göktepe, Fettah Can'a katkılarından dolayı teşekkür etti, Balıkesir'in simgelerinden biri olan tarihi Şadırvan figürlü plaket ve çiçek verdi.

ALTIEYLÜL ÇEVRE ETKİNLİĞİ'NDE FETTAH CAN COŞKUSUALTIEYLÜL ÇEVRE ETKİNLİĞİ'NDE FETTAH CAN COŞKUSU

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler