YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ambulanstan sedyeyle fırlayan hasta öldü

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde meydana gelen kazada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.Gönen Devlet Hastanesi'nden Bursa...

Ambulanstan sedyeyle fırlayan hasta öldü

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde meydana gelen kazada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Gönen Devlet Hastanesi'nden Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne akciğer enfeksiyonu teşhisi ile sevk edilen Hasibe Yavaşoğlu'nun da içerisinde bulunduğu İ.K. idaresindeki 10 DH 193 plakalı ambulans, Bandırma'da kaza yaptı.

Ambulans, bölge trafik kavşağında güvenlik şeridini kullanarak geçmek istedi. Bu esnada Erdek istikametinden gelen M.S. (64) idaresindeki 10 NF 759 plakalı araç, ambulansa çarptı.

Çarpmanın etkisiyle ambulans, yaklaşık 60 metre savrularak devrildi.Bursa'ya sevk edilen Hasibe Yavaşoğu (51), ambulanstan sedye ile fırlayarak hayatını kaybetti.

Sağlık memuru M.O. (26) ise yaralanarak Bandırma Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Otomobil şoförü M.S gözaltına alınırken, kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler