YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aynı Masada Eğlendiği Arkadaşını Av Tüfeğiyle Vurdu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde önceki gün bir köy düğününe katılan Necat İvgin (49) adlı vatandaş aynı...

Aynı Masada Eğlendiği Arkadaşını Av Tüfeğiyle Vurdu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde önceki gün bir köy düğününe katılan Necat İvgin (49) adlı vatandaş aynı masada alkol alıp, sohbet ettiği öğrenilen L.D. (29) adlı arkadaşı tarafından bir av tüfeğiyle vurularak ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Önceki gün Ayvalık'a bağlı Mutluköy'de düzenlenen bir düğüne katılan Necat İvgin düğünde 4 arkadaşı ile birlikte sohbet ederken bir av tüfeğiyle vurularak arkadaşları tarafından apar topar bir araca bindirilerek Ayvalık Devlet Hastanesi(ne kaldırılmak istendi. Ancak yaralıyı taşıyan aracın Ayvalık İlçe Kabristanı civarında yakıtı tükendi. Bunun üzerine hemen 112 Acil yardım hattını aradı. Yakıtı biten aracın bulunduğu yere gönderilen ambulansla Ayvalık Devlet Hastanesi'ne yönlendirilen İvgin, hemen ameliyata alındı.

Yapılan müdahalede evli ve iki çocuk babası emekli işçinin sol bacağındaki kaval kemiğinin av tüfeğinden çıkan saçmalarla parçalandığı ve sağ ayağından da saçma parçalarının çıkarıldığı öğrenildi. Oldukça alkollü oldukları gözlenen Necat İvgin'in arkadaşları hastaneye gelen jandarma birimlerine yaşanılan vurulma hadisesinde İvgin'in av tüfeğiyle kendi kendini vurduğunu söylemesi ancak vurulma anını görmediklerini belirtmeleri dikkat çekti.

Ayvalık İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Necat İvgin'in Mutluköy'deki düğünde birlikte aynı masada oturduğu L.D. tarafından yanlışlık sonucunda av tüfeğiyle vurulduğu belirtildi. Kısa bir süre önce Ayvalık'taki Komili Fabrikası'ndan emekli olduğu öğrenilen ve çevresinde karıncayı bile incitemeyecek kişiliği ile tanınan 49 yaşındaki Necat İvgin, Ayvalık Devlet Hastanesi'nde ki ameliyat ve müdahalelerin ardından İzmir-Alsancak'ta ki özel bir hastaneye sevk edildiği kaydedilirken, jandarmanın L.D. adlı vatandaşı gözaltına aldığı ve olayla ilgili tahkikatın sürdüğü belirtildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler