YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ayvalık'ta 412 Suriyeli Kaçak Yakalandı

Tuncel YILMAZ/AYVALIK Yunanistan'ın Midilli Adası'nda öğle saatlerinde çıkan büyük orman yangınını takip eden Türk Sahil Güvenlik botlarının bölgede olduğu sırada Ayvalık

Ayvalık'ta 412 Suriyeli Kaçak Yakalandı

Tuncel YILMAZ/AYVALIK Yunanistan'ın Midilli Adası'nda öğle saatlerinde çıkan büyük orman yangınını takip eden Türk Sahil Güvenlik botlarının bölgede olduğu sırada Ayvalık sahillerinden 6 şişme botla kaçakların ayrılıp Midilli'ye gitmeye çalıştığı farkedildi. Hem İzmir hem Ayvalık'a bağlı Sahil Güvenlik botları, 412 kaçağı Ayvalık Cunda Adası'na getirdi.
Aralarında çok sayıda çocuk ve kadının da bulunduğu Suriyeli sığınmacıların insan tacirlerine kişi başı 1500 euro ödediği öğrenildi.
Kaçaklara, Alman RTL kanalında sunuculuk yapan ve Cunda Adası'na tatile gelen Nalan Eckes ve Almanya Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund takımında top koşturan ünlü Türk futbolcu İlkay Gündoğan'ın amcası İlhan Gündoğan'ın da aralarında bulunduğu kişiler, yiyecek ve içecek yardımında bulundu.

Ayvalık'ta 412 Suriyeli Kaçak YakalandıAyvalık'ta 412 Suriyeli Kaçak YakalandıAyvalık'ta 412 Suriyeli Kaçak Yakalandı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler