YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balıkesir'de Bayram Yoğunluğu 

- BALIKESİR'in Edremit İlçesi'nde bayram yoğunluğu başladı. Plajlarda dolmaya başlarken, yolcu taşımacılığı yapan firmaların ek seferlerinin de dolduğu öğrenildi. Edremit'in turistik

- BALIKESİR'in Edremit İlçesi'nde bayram yoğunluğu başladı. Plajlarda dolmaya başlarken, yolcu taşımacılığı yapan firmaların ek seferlerinin de dolduğu öğrenildi.

Edremit'in turistik Akçay, Zeytinli-Altınkum, Güre ve Altınoluk mahalleleri, bayram tatili için gelenler ile birlikte dolmaya başladı. Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan firmalar, ek seferler koymasına rağmen yolcuların bilet bulmakta zorlandığı öğrenildi. İzmir-Edremit arası seferlerde yer bulamayan bazı yolcuların, Balıkesir üzerinden aktarmalı olarak ilçeye geldiği öğrenildi. Edremit şehir merkezi ve İzmir-Çanakkale karayolunda da yoğunluk yaşanıyor. Geçtiğimiz sene trafikte zaman zaman tıkanmalar yaşanan Akçay Mahallesi'nde polis ekipleri de kontrolü bırakmıyor.

Arife gününde itibaren yoğunluğun başladığını söyleyen Edremit Körfezi Turizm İşletmecileri Derneği (EKTİD) Başkanı Yahya Yavuz, "Doluluk oranlarından şu an memnunuz. Bayramın gelişi arifeden belli oldu. Bayram tatilinin geçen seneye göre 10 gün önceye gelmesi de ayrı bir avantaj oldu. Sezon 10 gün önce başladı. Bayramın birinci ve ikinci günü kapıdan gelen müşterilerle de tam kapasiteye ulaşmış olmayı hedefliyoruz" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler