YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balıkesir'de Fetö Şüphelisi 10 Askere Gözaltı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- BALIKESİR merkezli 7 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, FETÖ/PDY şüphelisi 10 subay ve astsubay yakalanarak

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)- BALIKESİR merkezli 7 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, FETÖ/PDY şüphelisi 10 subay ve astsubay yakalanarak gözaltına alındı. 4 şüphelinin ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü açıklandı.
Balıkesir merkez ile Bandırma, Gönen, Bigadiç, İvrindi, Dursunbey ve Edremit ilçeleri ile Adana, Afyonkarahisar, Ankara, İzmir, Bingöl ve Şırnak'ta bu sabah FETÖ/PDY'ye yönelik olarak polis tarafından gerçekleştirilen eşzamanlı operasyonda, 10 subay ve astsubay yakalanarak gözaltına alındı. Operasyon kapsamında 4 şüphelinin daha yakalanmalarına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.
Balıkesir Valiliği'nden yapılan açıklamada, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde örgütün mahrem yapı imamlarına bağlı hava, kara ve jandarma komutanlıklarında faaliyet yürüttükleri değerlendirilen 2 subay ve 12 astsubay olmak üzere toplam 14 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyonun yapıldığı, terör örgütleri ile kararlı mücadelenin süreceği belirtildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler