YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balıkesirspor 2 Galibiyet Istiyor

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, Kırmızı beyazlı formayı 1988-1991 arasında 3 yıl giyen Zeki Çıkrıkçı, ilk haftalarda çeşitli nedenlerle istedikleri sonuçları alamadıklarını belirtirken şunları

Balıkesirspor 2 Galibiyet Istiyor

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, Kırmızı beyazlı formayı 1988-1991 arasında 3 yıl giyen Zeki Çıkrıkçı, ilk haftalarda çeşitli nedenlerle istedikleri sonuçları alamadıklarını belirtirken şunları söyledi:
"Çok kaliteli ve deneyimli oyunculardan oluşan bir ekibimiz var. Teknik kadromuz futbolcu arkadaşlarımızla büyük bir uyum içinde çalışıyor. Bu çabalarımızın karşılığını mutlaka alacağız. İki maç üst üste kazanırsak bizi kimse tutamaz. Bunu da önce Giresunspor'u, ardından Denizlispor'u yenerek gerçekleştireceğiz. Zirvede söz sahibi olacağız."
Yönetici olarak görev yaptığı 4 sezon içinde 2'nci ve PTT 1'inci Lig'de 2 şampiyonluk gördüğünü, Süper Lig'den PTT 1'inci Lig'e düşme acısını yaşadığını kaydeden Zeki Çıkrıkçı, "Bu sezon sırada yine şampiyonluk var. Tüm camia elele verip, bunu başaracağız" ifadesini kullandı.
KALE EMİN ELLERDE
Giresunspor maçının hazırlıklarını Alihikmetpaşa Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdüren Balıkesirspor'da kaleciler Andrija Vukovic, Ertuğrul Furkan ve Umutcan Yüksel performansları ile dikkat çekti. Kaleciler antrenman bitiminde kaleci antrenörü Mustafa Döngez ile objektiflere poz verirken, "Rakip forvetlere geçit yok" dediler.
Balıkesirspor'a geçen yıl ara transfer döneminde gelen ve bu yıl formayı yine kaptırmayan Hırvat kaleci Vukovic, 6 maçta 7 gol yerken, ligin en çok gol kurtaran kalecileri arasında yer aldı.

FOTOĞRAF

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler