YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balıkesirspor-Denizlispor Notları

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA) TEK DEĞİŞİKLİK Balıkesirspor teknik direktörü Can Cangök, geçtiğimiz hafta deplasmanda Samsunspor'a 1-0 mağlup olan kadroda tek değişiklik

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)
TEK DEĞİŞİKLİK
Balıkesirspor teknik direktörü Can Cangök, geçtiğimiz hafta deplasmanda Samsunspor'a 1-0 mağlup olan kadroda tek değişiklik yaptı. Tecrübeli teknik adam, Foxi'nin yerine sağ kanatta Mehmet Boztepe'ye görev verdi. Genç futbolcu da kırmızı beyazlı forma ile ilk resmi golünü Denizlispor'a atmanın sevincini yaşadı. Ümraniyespor maçında gördüğü kırmızı kartla 4 maç ceza alan Nizamettin Çalışkan yine kadroda yoktu.
ÖZLEM GİDERDİLER
Denizlispor'da daha önce Balıkesirspor forması giyen Alfred Sankoh ve Kerem Can Akyüz ilk 11'de oynadı. Yine kırmızı beyazlıların eski oyuncusu kaleci Zeki Ayvaz ise yedek soyundu. Üç futbolcu maç öncesi eski takım arkadaşlarıyla özlem giderdi.
TRİBÜNLER DOLMADI
Müsabakaya ilgi, beklenenin çok altında oldu. Balıkesirsporlu taraftarlar tüm çağrılara karşın yine tribünleri dolduramadı. Maraton ve kapalı tribünde büyük boşluklar dikkat çekti. Onkolikler buna rağmen maçın başından itibaren takımlarına destek verirken, Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi'ye de sevgi gösterilerinde bulundu.
DENİZLİSPOR'A DESTEK
Denizlisporlu taraftarlar da takımlarını yalnız bırakmadı. Yeşil Cephe ve 57 Gençlik, misafir tribünde ayrı iki grup olarak takımlarına destek verdi. Karşılaşmayı yaklaşık 2000 kişi izledi.
CENGİZ TARIM TAKIMINI İLK DEFA YÖNETTİ
Denizlispor'da teknik sorumlu Ali Tandoğan'ın istifa edip ayrılmasının ardından sahaya yeşil siyahlı ekip, sahaya antrenör Cengiz Tarım yönetiminde çıktı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler