YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balıkesirspor-Kasımpaşa Soyunma Odaları

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, ÖZDEŞ: YENİ BİR BAŞLANGIÇ Süper Lig'de evinde Kasımpaşa'yı 5-3 mağlup eden Balıkesirspor'un teknik direktör Kemal Özdeş, maçtan sonra yaptığı açıklamada

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, ÖZDEŞ: YENİ BİR BAŞLANGIÇ
Süper Lig'de evinde Kasımpaşa'yı 5-3 mağlup eden Balıkesirspor'un teknik direktör Kemal Özdeş, maçtan sonra yaptığı açıklamada 11 hafta sonra kazanmanın mutluluk verici olduğunu söyledi. Bu galibiyetin anlam kazanması için Kardemir Karabükspor deplasmanından puan ya da puanlarla dönmeleri gerektiğini belirten Kemal Özdeş, "13 maçta attığımız golün yarısını ikinci 45 dakikada attık. Geldiğim günden bu yana futbolcuların ve yönetimin organizasyona ve ortama katkısı muhteşemdi" dedi. Her galibiyetin yeni bir başlangıç olduğunu ifade eden Kemal Özdeş, şöyle devam etti:
"Düşme hattında yer alan takımların puan kaybettiği bir haftada çok önemli bir galibiyet elde ettik. Futbolcularımı kutluyor, taraftarlara teşekkür ediyorum. İlk yarı bitiminde oyuncularıma 'Bu maçı 3-0 kazanmaktansa 1-0'dan çevirmek çok anlamlı olacak' dedim. Onlar da her dakika daha cesur oynadı, sorumluluk aldı ve galibiyet geldi."
ŞOTA: ÇOK HATA YAPTIK
Kasımpaşa teknik direktörü Şota Arveladze, kötü oynadıklarını ifade etti, "Zor bir maç oldu. Birinci devre golü erken attık ancak iyi oynamadık. İlk yarı 1-0 bitsin, takıma ikinci yarı öncesi müdahale edeyim diye dua ettim. Devre arasında gerekli müdahaleyi de uyarıları da yaptım. Ancak söylediklerimin tam tersi oldu. İkinci yarı çok hata yaptık. 45 dakikada 5 gol yedik. Takım bu kadar kötü oynarken, hakemi eleştirmek doğru olmaz. Ancak Balıkesirspor'un golleri öncesi ofsayt olabilir diye düşünüyorum" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler