YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balıkesirspor'da Abdurrahman Girişimi

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, Kırmızı beyazlı yönetimin 34 yaşındaki Abdurrahman Dereli'yle prensipte anlaştığı ve transferin önümüzdeki hafta içinde resmiyet kazanacağı bildirildi.

Balıkesirspor'da Abdurrahman Girişimi

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, Kırmızı beyazlı yönetimin 34 yaşındaki Abdurrahman Dereli'yle prensipte anlaştığı ve transferin önümüzdeki hafta içinde resmiyet kazanacağı bildirildi. Kariyeri boyunca Süper Lig'de 250, PTT 1'inci Ligi'nde ise 63 maça çıkan Abdurrahman, geçen sezon Medicana Sivasspor'da sadece 3 karşılaşmada forma giyebildi.
Balıkesirspor, hafta içinde Abdurrahman'ın yanı sıra son anda bir pürüz çıkmaması halinde 2013-2014 sezonunda kadrosunda yer alan golcü Atakora Lalawele'nin de işini bitirecek. İki oyuncuyu Bolu kampına dahil edecek olan Balıkesirspor'un 5 yabancı futbolcu daha alacağı açıklandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler