YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balıkesirspor'da Hasan Ve Okan Kadro Dışı

BALIKESİR, Tesislerde bugün yapılan antrenmana geç gelen 2 futbolcuyu bir süre saha kenarında beklettikten sonra yanına çağırıp, "Eşyalarınızı toplayıp, tesisleri

BALIKESİR, Tesislerde bugün yapılan antrenmana geç gelen 2 futbolcuyu bir süre saha kenarında beklettikten sonra yanına çağırıp, "Eşyalarınızı toplayıp, tesisleri terkedin" diyen Cihat Arslan, "Ben buraya boşuna zaman geçirmek için gelmedim. Prensiplerime, kurallarıma uymayan oyuncuyla çalışmam" diye konuştu.
Göreve başladığı gün, "İlk antrenmanda 7-8 kişiyi kovabilirim" dediğini hatırlatan Cihat Arslan, "Anlaşılan bazı arkadaşlar beni anlamadı. Ben burayı bir iş yeri olarak görüyorum. Futbolcu aldığı paraya karşılık iş üretmeli. Kimsenin karakterini sorgulamıyorum. Sadece profesyonelliğin gereklerini yapmalarını istiyorum. Bu sözlerim yabancılar da dahil, tüm oyuncular için geçerli" ifadesini kullandı.
Cihat Arslan, daha sonra hafta sonunda İstanbul Başakşehir karşısında iyi futbol oynayıp kazanmak istediklerini de sözlerine ekledi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler