YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balıkesirspor'da Hesap Devri

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, Şu anda düşme hattının bir basamak üzerindeki Eskişehirspor'un 9 puan gerisinde bulunan Balıkesirspor, kalan maçlarından 5'ini iç

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, Şu anda düşme hattının bir basamak üzerindeki Eskişehirspor'un 9 puan gerisinde bulunan Balıkesirspor, kalan maçlarından 5'ini iç sahada, 4'ünü deplasmanda oynayacak. Lige verilen aradan sonra Mersin İdmanyurdu'nu ağırlayacak olan kırmızı beyazlı ekip ardından deplasmanda Medicana Sivasspor, deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, deplasmanda Fenerbahçe, deplasmanda İstanbul Başakşehir, deplasmanda Kasımpaşa, Kardemir Karabükspor, deplasmanda Trabzonspor ve Gaziantepspor maçlarıyla ligi noktalayacak.
Kendileri gibi düşme korkusu yaşayan Medicana Sivasspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ve Kardemir Karabükspor'la yapacakları karşılaşmaların büyük önem taşıdığını vurgulayan teknik direktör Kemal Özdeş, "Ciddi bir fikstür avantajımız var. Elbette amacımız tüm müsabakaları kazanmak. Sonuçta ne kadar puan alacağız, ligin sonunda nerede olacağız, bunu hep birlikte göreceğiz" dedi.
Eskişehirspor galibiyetinin bir kıvılcım olmasını dileyen Kemal Özdeş, "Önemli olan bu kıvılcımın ateşe dönüşmesi" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler