YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balıkesirspor'da Transfer İçin Harekete Geçti

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, İstanbul Başakşehir maçından sonra Başkan Tuna Aktürk ile teknik direktör Kemal Özdeş'in yurt dışına giderek bazı oyuncularla görüştüğü bildirildi.

Coşkun YAMAN/BALIKESİR, İstanbul Başakşehir maçından sonra Başkan Tuna Aktürk ile teknik direktör Kemal Özdeş'in yurt dışına giderek bazı oyuncularla görüştüğü bildirildi. Üç yabancı futbolcuyla prensip anlaşmasına vardıklarını söyleyen ancak isim ve ülke açıklamayan Başkan Aktürk, "İhtiyacımız olan mevkilere nokta transferler yapacağız. Taraftarlarımız ikinci yarıda farklı bir Balıkesirspor izleyecek" dedi.
Bu arada yönetimin sakatlığı yüzünden sezonu kapatan Nuno Coelho'nun sözleşmesini dondurmayı ya da feshetmeyi planladığı bildirildi. Konunun sezon başında 3 yıllık sözleşme imzalanan Portekizli futbolcunun menajerleri ile yapılacak görüşme sonrası netlik kazanacağı belirtildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler