YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balıkesirspor'un Siftah Hesabı

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, Teknik direktörlük görevine Cihat Arslan'ın gelmesiyle yeni bir sayfa açan kırmızı beyazlı ekip, bugüne dek ligde

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, Teknik direktörlük görevine Cihat Arslan'ın gelmesiyle yeni bir sayfa açan kırmızı beyazlı ekip, bugüne dek ligde ve kupada oynadığı 7 maçta 4 yenilgi, 3 beraberlik elde ettiği rakibine sürpriz hazırlıyor.
Gücü ne olursa olsun, Fenerbahçe karşısında en iyi sonucu almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Cihat Arslan, rakiplerinden çekinmediklerini, saat 19.00'da başlayacak müsabakada sakatlığı süren Gökhan Ünal'ın dışında eksikleri olmadığını söyledi.
Bu arada ceza sınırında olan Sercan, Aykut ve Vargas, sarı kart görmeleri durumunda gelecek hafta oynayacak İstanbul Başakşehir randevusunda forma giyemeyecek.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler