YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bandırma Cezaevi’Nde 7 Hükümlü Gıdadan Zehirlendi

Tufan DALGIÇ/BANDIRMA (Balıkesir) (DHA)- BALIKESIR’in Bandırma ilçesindeki M Tipi Kapalı Cezaevi’nde bulunan 7 hükümlü ve tutuklu, gıda zehirlenmesinden hastaneye kaldırıldı.

Bandırma Cezaevi’Nde 7 Hükümlü Gıdadan Zehirlendi

Tufan DALGIÇ/BANDIRMA (Balıkesir) (DHA)- BALIKESIR’in Bandırma ilçesindeki M Tipi Kapalı Cezaevi’nde bulunan 7 hükümlü ve tutuklu, gıda zehirlenmesinden hastaneye kaldırıldı. Bir gün önceden verilen yemekleri bekletip yedikleri belirtilen 7 kişi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Bandırma M Tipi Kapalı Cezaevii'nde adli suçluların kaldığı B-4 Koğuşu'nda kalan 7 hükümlü ve tutuklu dün verilen yemekleri bekletip bugün yiyince zehirlendiler. Mide bulantısı ve karın ağrısından yakınan 7 hükümlü ve tutuklu saat 10.40'da ambulanslarla Bandırma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Burada mideleri yıkanan serum verilen mahkumlar tedavi altına alındılar.
Doktorlar, gıda zehirlenmesi tanısı konulan mahkumların hayati tehlikelerinin bulunmadığını, gün icerisinde taburcu edileceklerni söylediler.
Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler