YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bandırma Feribot İskelesinde Bayram Yoğunluğu Başladı

- RAMAZAN Bayramı tatili nedeniyle İstanbul’dan Ege bölgesine gidenlerin kullandığı en önemli güzergahlarından biri olan Bandırma Feribot İskelesi'nde yoğunluk başladı. Gelen

Bandırma Feribot İskelesinde Bayram Yoğunluğu Başladı

- RAMAZAN Bayramı tatili nedeniyle İstanbul’dan Ege bölgesine gidenlerin kullandığı en önemli güzergahlarından biri olan Bandırma Feribot İskelesi'nde yoğunluk başladı. Gelen talep üzerine İDO ek seferler düzenliyor.
Erdek, Ayvalık, Edremit ve İzmir yönündeki tatil bölgelerine gidecek olan tatilcileri taşıyan Adnan Menderes feribotundan inen bin yolcu ve 225 araç iskelede yoğunluk yaşanmasına neden oldu.
İDO yetkilileri günde 3 olan feribot seferi sayısı 7’ye, deniz otobüsü seferi de 6’ya çıkarıldı. 4 gün sürecek bayram tatili sırasında 25 feribot, 16 deniz otobüsü İstanbul’dan Bandırma’ya karşılıklı olarak yolcu taşıyacak.
Bugün ve yarın İstanbul’dan deniz yoluyla tatil bölgelerine 2 günde 18 bin 950 yolcu ve 3 bin 150 araç taşınacak. Sabah saat 07.00’de başlayan seferler 23.55’e kadar sürerken dönüş yolunda ise Bandırma’dan saat sabah 10.00’da başlayacak saat 03.00’e kadar sürecek.
Araç ve yolcu yoğunluğunun özellikle arife olan yarın daha da artabileceğine dikkat çeken yetkililer, önlemlerini buna göre alındığını söyledi.

Bandırma Feribot İskelesinde Bayram Yoğunluğu BaşladıBandırma Feribot İskelesinde Bayram Yoğunluğu BaşladıBandırma Feribot İskelesinde Bayram Yoğunluğu Başladı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler