YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bandırma’Da Fetö Operasyonu: 22 Gözaltı

Tufan DALGIÇ/BANDIRMA (Balıkesir), (DHA )- BALIKESİR’in Bandırma İlçesi’nde, Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, aralarında işadamlarının

Tufan DALGIÇ/BANDIRMA (Balıkesir), (DHA )- BALIKESİR’in Bandırma İlçesi’nde, Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, aralarında işadamlarının da bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı.
Bandırma Cumhuriyet Savcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne finansal destek sağladıkları iddiasıyla 26 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Sabah saatlerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda 22 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin ev ve işyerlerindeki bilgisayar ile dokumanlara el konuldu. Şüpheliler arasında FETÖ/PDY’ye finansal destek sağlayan ve KHK ile kapatılan Bandırma İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri de bulunuyor.
Gözaltına alınan 6 şüphelinin örgütün gizli haberleşme programı olan Bylock kullandıkları belirtilirken, hakkında yakalama kararı çıkarılan 4 şüpheli ise aranıyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler