YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bandırma'da Motosiklet Kazasında Abd'li Öğretmen Yaralandı

Erdem ÖZCAN/BANDIRMA Kaza, Bandırma’da çok sayıda kafenin bulunduğu ve araç trafiğine kapalı Saatçiler Sokak’ta meydana geldi. 27 yaşındaki Emre Özkara,

Bandırma'da Motosiklet Kazasında Abd'li Öğretmen Yaralandı

Erdem ÖZCAN/BANDIRMA Kaza, Bandırma’da çok sayıda kafenin bulunduğu ve araç trafiğine kapalı Saatçiler Sokak’ta meydana geldi. 27 yaşındaki Emre Özkara, kendisine ait 55 EA 090 plakalı motosikletle aniden kalkış yapınca, aracın hakimiyetini kaybederek, önünde bulunan turistik otelin camına çarparak durdu.
Camın önünde saksıda bulunan bir çam ağacını da kıran motosikletin sürücüsü, kazayı yara almadan atlattı. Sürücünün arkasında oturan ve Bandırma’daki bir dil kursunda İngilizce öğretmeni olan Benjamin Ousado elinden ve yüzünden hafif biçimde yaralandı.
Ousado, 112 Acil Servis ambulansıyla kaldırıldığı hastanede ayakta yapılan tedavisinin ardından taburcu edilirken, kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Bandırma'da Motosiklet Kazasında Abd'li Öğretmen YaralandıBandırma'da Motosiklet Kazasında Abd'li Öğretmen Yaralandı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler