YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bandırmaspor’Dan Taraftarına Teşekkür

Erdem ÖZCAN/BANDIRMA Göztepe ile oynadığı karşılaşmasını 7000 biletli seyircinin takip ettiği açıklayan Basın Sözcüsü Gülmezgil, bugüne kadar takımlarının seyirci ortalamasının 2000 olduğuna dikkati çekti. Taraftarlarının

Erdem ÖZCAN/BANDIRMA Göztepe ile oynadığı karşılaşmasını 7000 biletli seyircinin takip ettiği açıklayan Basın Sözcüsü Gülmezgil, bugüne kadar takımlarının seyirci ortalamasının 2000 olduğuna dikkati çekti. Taraftarlarının müsabakada cetilmence tezahüratlar yapqtıklarını vurrgulayan Can Gülmezgil, şöyle devam etti:
"8 yıldan beri yönetim kurulunda görev alıorum. İlk defa Bandırma 17 Eylül Stadı’nda 7000 taraftarı aynı anda gördüm. Bu bize şehir olarak PTT 1'inci Ligi’ne kilitlendiğimizin açık göstergesidir. Bu yıl kulüp olarak 50'nci yılımızı kutlayacağız. Yönetim ve takım olarak taraftarlarımıza bu yıl şampiyonluk hediye etmek istiyoruz."
Bu hafta sonu deplasmanda Gümüşhanespor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Can Gülmezgil, hedeflerinin bu maçı da kazanmak olduğunu söyledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler