YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bandırmaspor'u Sıcak Bunalttı

Erdem ÖZCAN/BANDIRMA Bandırma’da etkili olan sıcaklar oyuncuları olumsuz yönde etkiliyor. Antermanlarda sakatlanan İbrahim Ak ve Cenk Kaplan’ın tedavilerine ise İstanbul’da devam

Bandırmaspor'u Sıcak Bunalttı

Erdem ÖZCAN/BANDIRMA Bandırma’da etkili olan sıcaklar oyuncuları olumsuz yönde etkiliyor. Antermanlarda sakatlanan İbrahim Ak ve Cenk Kaplan’ın tedavilerine ise İstanbul’da devam ediyor.
Bandırmaspor teknik direktörü Kemal Kılıç, sabah antrenmanında yaptığı açıklamada,
yeni sezonuna günde çift idman yaparak kendi tesislerinde hazırlandıklarını söyledi.
1'inci etap çalışmalarının 28 Temmuz 2015 tarihinde sona ereceğini dile getiren Kılıç,
2 günlük iznin ardından 30 Temmuz 2015 tarihinde Bolu’da ikinci etap çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı. Kampın 14 gün süreceğini dile getiren Kılıç, bu süre içerisinde en az 3 hazırlık maçı yapmayı planladıklarını söyledi.
Kemal Kılıç, "Geçen yıl takımızda olan oyuncuların büyük bir bölümüyle sözleşme imzalayarak takımın iskeletini korduk. Dış transfer konusunda ise çok aceleci davranmıyoruz. Bu güne kadar 1 defans, 1 kaleci ve 1 forvet olmak üzere 3 oyuncuyla sözleşme imzaladık. Takıma yapacağımız ön libora, orta saha ve bir ileri uç oyuncusuyla transfer sezonunu kapatmayı planlıyoruz" dedi.

FOTOĞRAF

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler