YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burhaniye’de Hastaneye Modern Yoğun Bakım

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Devlet Hastanesi’nde yaptırılan 12 yataklı yoğun bakım ünitesi hizmete girdi. 1. derece...

Burhaniye’de Hastaneye Modern Yoğun Bakım

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Devlet Hastanesi’nde yaptırılan 12 yataklı yoğun bakım ünitesi hizmete girdi. 1. derece yoğun bakım ünitesinde 1 doktor ve 15 hemşirenin görev yapacağı açıklandı.

Burhaniye Devlet Hastanesi’nde yeni greve başlayan başhekim Gökhan Tuna Öztürk işe hızlı başladı. Hastanede 12 yataklı modern yoğun bakımı hizmete sokan başhekim, göz polikliniği için de fako cihazı satın alınacağını söyledi. Yeni yoğun bakımda yaşam destek üniteleri ile tıbbı gaz sistemlerinin yer aldığını anlatan başhekim, hastanede ortopedik ameliyatların da yapılmaya başlandığını söyledi. Burhaniye Devlet Hastanesinde bundan böyle yoğun bakım hastaları başka hastanelere sevk edilmeyecek. Tüm odaların modern hale getirildiğini bildiren başhakem Gökhan Tuna Öztürk, 100 bin liraya mal olan Dahiliye ve Cerrahi olmak üzere iki ayrı yoğun bakım ünitesinin tamamen hastane kaynaklarıyla inşa edildiğini bildirdi.

Hasta memnuniyetini artırmak için çalıştıklarını anlatan yeni Başhekim Fizik Tedavi Uzmanı Gökhan Tuna Öztürk, “Hastanemizde şimdiye kadar bulunan yoğun bakım ünitemizde en fazla 4 hastamız yatabiliyordu. Bu sayıyı yeni yapılan iki yoğun bakım üniteleriyle 12’ye çıkarttık. Yoğun bakım üniteleri günümüz şartlarına uygun ve seviyesine göre her türlü tedavi yapabileceğimiz yoğun bakımlar. Buradaki hastalarımıza daha kaliteli hizmet verilebilmesi açısından inşa edilmiştir. Burhaniye ve tüm körfez bölgesine güzel hizmetler verilmesi adına yoğun bakım ünitemizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler