YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eskrimde Bayanlar Birinci, Erkekler İkinci Oldu

Okullararası Eskrim Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda Balıkesirli bayan sporcular takım halinde birinci olurken, erkek sporcular ise...

Eskrimde Bayanlar Birinci, Erkekler İkinci Oldu

Okullararası Eskrim Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda Balıkesirli bayan sporcular takım halinde birinci olurken, erkek sporcular ise ikinciliği elde etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın okul sporları faaliyet programında yer alan ve Konya'da gerçekleştirilen Okullararası Eskrim Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda Balıkesirli sporcular derece elde etti. Bayanlarda 12 il, erkeklerde ise 14 ilin mücadele ettiği şampiyonada Onur Atmaca’nın antrenörlüğündeki Balıkesirli sporcular içinde ferdi bayanlarda Fatmanur Gülen, florede Türkiye şampiyonu oldu. Ayrıca bayanlar takım halinde flore dalında birinciliği elde ederken, erkekler ise takım halinde ikinciliği elde etti.

Antrenör Onur Atmaca, "Konya'daki Türkiye Şampiyonası'nda iyi işler yaptık; iki birincilik, bir de ikincilik elde ettik. Çalışmalarımız artarak devam ediyor. Hedefimiz elde ettiklerimizi korumak ve başarılarımızı daha da arttırmaktır" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler