YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlk Mezunların Duygulandıran Buluşması

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde Cumhuriyet Lisesinden ilk mezun olan öğrenciler ve aynı dönem görev yapan öğretmenler...

İlk Mezunların Duygulandıran Buluşması

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde Cumhuriyet Lisesinden ilk mezun olan öğrenciler ve aynı dönem görev yapan öğretmenler onlarca yıl sonra bir araya geldi. Duygulandıran buluşmaya Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel ev sahipliği yaptı.

1952-1953 yılında Eğitim-Öğretime açılan ve o tarihten bu yana orta öğretim ile lise kısmından mezunlar veren Bigadiç Cumhuriyet Lisesinin ilk mezunları Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel'i makamında ziyaret etti. Bigadiç Cumhuriyet Lisesinde eğitim görmüş, eğitim vermiş öğretmenlerin ve ilk mezunların biraraya gelerek gerçekleştirdikleri ziyarette oluşan tablo herkesi duygulandırdı. İlçeye ve Belediyeye gelir gelmez gördükleri ilgi ve alakadan, ayrılana kadar ki samimiyet ve sıcaklığı anlatan ilk mezunlar, "Böylesine özel ve güzel bir buluşmayı yaşamak bizleri çok duygulandırdı, iyi ki gelmişiz" diyerek mutluluklarını dile getirdi. Bu anlamlı Ziyaretin onurunu ve gururunu yaşadığını ifade eden Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel ise, "Sizlerle olmak, sizleri görmek beni çok mutlu etti. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler