YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Judocu Burcu'nun Ailesine Başkan Morali

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, Eşi Didar Kafaoğlu ile birlikte dün Bursa'ya giden Başkan Kafaoğlu, Burcu'nun annesi Adalet Turhan ve babası İbrahim

Judocu Burcu'nun Ailesine Başkan Morali

Coşkun YAMAN / BALIKESİR, Eşi Didar Kafaoğlu ile birlikte dün Bursa'ya giden Başkan Kafaoğlu, Burcu'nun annesi Adalet Turhan ve babası İbrahim Hantuk'a geçmiş olsun dileklerini iletip, moral vermeye çalıştı. Bir an evvel Burcu'nun iyileşmesini dileyen Başkan Kafaoğlu şöyle dedi:
"Burcu kızımız Altıeylül Belediyespor'un judocusu. Tekirdağ'da Türkiye şampiyonu olduğunda beni de ziyaret ederek şampiyonluk sevincini paylaşmıştı. Burcu'nun bu zorlu mücadeleyi kazanıp tekrar aramıza döneceğine inanıyorum. Burcu iyelişip, daha nice şampiyonluklara ulaşacak. Dualarımız Burcu için."
'HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR'
Uyutulan kızının tekrar gözlerini açmasını beklediğini belirten baba İbrahim Hantuk, Başkan Kafaoğlu ve eşine yaptıkları ziyaret ve yanlarında oldukları için teşekkür etti. Hantuk, "Doktorlar böbreklerinin çalışmaya başladığını söyledi. Kolundaki enfeksiyon da her gün temizleniyor. Ancak kızımın hayati tehlikesi sürüyor. Doktorlar yarın genel bir muayeneden geçirecek, inşallah daha iyi haberler bekliyoruz. Bu zor günlerde yanımızda olan herkese de teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Başkan Kafaoğlu aileyi ziyaretinin ardından aynı hastanede görev yapan Balıkesirli olan Hastane Müdürü Fahri Duymaz'ı ziyaret ederek hem görevinde başarılar diledi, hem de Burcu'nun tedavisinden dolayı özverilerini esirgemeyen tüm hastane yönetimine teşekkür etti.

Judocu Burcu'nun Ailesine Başkan Morali

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler