YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçükköy Belediyesi Arıtma Tesisi Laboratuarı Hizmete Girdi

Küçükköy Belediyesi tarafından yaptırılan Biyolojik Arıtma Tesisi’nin laboratuarı da hizmete girdi.Yapımı; İller Bankası desteğiyle başlayan...

Küçükköy Belediyesi Arıtma Tesisi Laboratuarı Hizmete Girdi

Küçükköy Belediyesi tarafından yaptırılan Biyolojik Arıtma Tesisi’nin laboratuarı da hizmete girdi.

Yapımı; İller Bankası desteğiyle başlayan ve kısa bir süre önce Küçükköy Belediyesi tarafından devralınan Biyolojik Arıtma Tesisinin yönetim ekipmanları ve elektronik cihazlarının da tesisin idari binasına getirilerek montajına başlandı.

Cihazları üreten firma yetkilileri tarafından montaj çalışması sona erdikten sonra Biyolojik Arıtma Tesisinde bu cihazları kullanacak personele, teknik ekip tarafından eğitimden geçirileceği açıklandı.

Laboratuarın hayata girmesiyle birlikte, bundan böyle arıtma tesisinde yapılacak olan tüm ölçüm ve tahlillerin Küçükköy Belediyesi tarafından tesiste görevlendirilen personel tarafından yapılacağı kaydedildi.

Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, derin deşarj yapım çalışmalarının sürdüğü Biyolojik Arıtma Tesisinde su toplama işlemlerinin başlandığını hatırlatarak, “Küçükköy Belediyesi olarak beldemizin geleceğini aydınlatacağına inandığımız tesisimizi teknolojinin son model cihazlarıyla donatarak, en kısa zamanda tam kapasiteyle hayata geçirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Beldemizde alt yapı sorununu kökten çözecek olan tesisimiz sayesinde Küçükköy ve Sarımsaklı yakın gelecekte turizm alanında dünyanın çekim noktası olacak ve bu sayede kazanacağımız ivmeyle beldemizdeki iş istihdamı başta olmak üzere bir çok sorununun çözümlenmesi sağlanmış olacak” ifadelerini kullandı. (BT)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler