YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öğretmenlerden Öğretmen Başkana Jest

Balıkesir'de bir grup öğretmen meslektaşları olan Belediye Başkanı İsmail Ok'u makamında ziyaret edip Öğretmenler Gününü...

Öğretmenlerden Öğretmen Başkana Jest

Balıkesir'de bir grup öğretmen meslektaşları olan Belediye Başkanı İsmail Ok'u makamında ziyaret edip Öğretmenler Gününü kutladı.

Balıkesir Belediyesi Eğitim Merkezi (BABEM), Balıkesir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (BALMEK) ve Belediye Konservatuarı öğretmenlerinin katıldığı ziyarette konuşan Belediye Başkanı İsmail Ok, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Ok, "Ziyaretiniz benim için çok büyük bir anlam ifade ediyor. Çünkü ben de her şeyden önce bir öğretmenim. Sizleri hem bir belediye başkanı hem de bir öğretmen olarak gayet iyi anlıyorum. Heyecanınız, çalışma azminiz, başarılarınız ve öğretmenlik mesleğine yakışan onurunuz her türlü takdirin üzerinedir. Bu gününüzü kutluyorum, sizin şahsınızda tüm öğretmenlerimize sağlık ve başarı dolu bir çalışma hayatı diliyorum. Bu vesile ile üzerimizde büyük emekleri ve hakları olan kendi öğretmenlerimizi de hürmet, minnet ve şükranla anıyorum" dedi.

Konuk öğretmenler de, kendileri gibi bir öğretmen olan bir başkan ile karşı karşıya olmaktan ayrı bir memnuniyet duyduklarını ifade etti ve Başkan Ok’un kendileri hakkındaki övgü dolu sözleri için teşekkür etti. Öğretmenler ayrıca, Başkan Ok’a günün anısına bir buket çiçek takdim ederken, İsmail Ok da öğretmenlere birer armağan vererek 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

Belediye Başkanı İsmail Ok 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Gala Yaşam ve Aktivite Merkezinde, kentte görev yapan öğretmenlerin onuruna bir akşam yemeği verdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler